COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Sandu spune cînd ar urma să fie învestit noul guvern

26 iul. 13:03   Politică
2535 3

Președintele Maia Sandu anunță că un Guvern funcțional și plenipotențiar ar urma să fie învestit în următoarele zile. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a.

„În următoarele zile va fi votat Guvernul. Împreună cu Parlamentul, acesta trebuie să găsească soluții urgente pentru o mulțime de probleme, provocate de iresponsabilitatea și corupția guvernărilor precedente. Trebuie să găsească soluții pentru a scoate statul din capcanele create de contracte păguboase, semnate anterior. Trebuie să scoată întreprinderile de stat din starea de faliment.

Trebuie să recupereze importante proprietăți ale statului, trebuie să curățe instituțiile statului una cîte una de interese corupte și să asigure funcționalitatea acestora”, a declarat ea.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽