Sandu se va întîlni cu Merkel săptămîna viitoare

Sandu se va întîlni cu Merkel săptămîna viitoare

Premierul Maia Sandu va fi pe 16 iulie la Berlin, într-o vizită oficială, care include o întrevedere „substanțială” cu cancelara Germaniei, Angela Merkel, a declarat Europei Libere, ambasadorul Oleg Serebrean.

Despre vizita prim-ministrului la Berlin, a anunțat ambasadorul Oleg Serebrean într-un interviu acordat pentru Europaliberă, transmite Știri.md.

„Programului vizitei doamnei prim-ministru este definitivat, 16 iulie (...). Va avea o întrevedere destul de lungă, consistentă cu cancelarul federal, doamna Merkel, o întrevedere cu președintele Bundestag-ului, domnul Schäuble, o întrevedere cu ministrul afacerilor europene, domnul Michael Roth, de asemenea un program la fundația „Konrad Adenauer”.

Pe data de 15 iulie va mai fi și o întîlnire cu reprezentanții comunității moldovenești din Germania la ambasada Republicii Moldova din RFG și contăm de asemenea pe cîteva întîlniri cu reprezentanții presei germane, presei de primă mînă din Germania”, a declarat Oleg Serebrean, ambasadorul R. Moldova la Berlin.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load