TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sandu se va întîlni cu Merkel săptămîna viitoare

Sandu se va întîlni cu Merkel săptămîna viitoare

Premierul Maia Sandu va fi pe 16 iulie la Berlin, într-o vizită oficială, care include o întrevedere „substanțială” cu cancelara Germaniei, Angela Merkel, a declarat Europei Libere, ambasadorul Oleg Serebrean.

Despre vizita prim-ministrului la Berlin, a anunțat ambasadorul Oleg Serebrean într-un interviu acordat pentru Europaliberă, transmite Știri.md.

„Programului vizitei doamnei prim-ministru este definitivat, 16 iulie (...). Va avea o întrevedere destul de lungă, consistentă cu cancelarul federal, doamna Merkel, o întrevedere cu președintele Bundestag-ului, domnul Schäuble, o întrevedere cu ministrul afacerilor europene, domnul Michael Roth, de asemenea un program la fundația „Konrad Adenauer”.

Pe data de 15 iulie va mai fi și o întîlnire cu reprezentanții comunității moldovenești din Germania la ambasada Republicii Moldova din RFG și contăm de asemenea pe cîteva întîlniri cu reprezentanții presei germane, presei de primă mînă din Germania”, a declarat Oleg Serebrean, ambasadorul R. Moldova la Berlin.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load