X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Sandu: Să identificăm proprietățile hoților, să le confiscăm și să aducem banii în țară

6 iun. 2022,, 14:15   Politică
21037 0

Președinta Maia Sandu a anunțat despre colaborarea dintre autoritățile de la Chișinău și cele din Paris pentru a recupera Miliardul furat în 2015, de către Illan Șor și Vlad Plohotniuc. În Franța sînt deschise mai multe doare pe cazul ”Furtul Miliardului”, una din acțiune este identificarea și confiscarea proprietăților a celor implicați în devalizarea celor trei bănci.

,,Franța ne ajută pe subiectul identificării și recuperării banilor furați din Republica Moldova, sper în următoarele luni să venim cu informații despre rezultatele pe care le avem în acest domeniu”., a declarat Maia Sandu, transmite Noi.md cu referire la punctul.md.

Totodată, șefa statului a cerut naționalizarea tuturor proprietăților a hoților care au furat din Republica Moldova și au cumpărat proprietăți peste hotare.

,,sînt cîteva dosare în Franța și se lucrează cu autoritățile de acolo, ceea ce încercăm să facem, să identificăm proprietățile hoților din Republica Moldova să le confiscăm și respectiv să aducem banii în țară”, a conchis Maia Sandu.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий