COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Sandu s-a întîlnit, la Varșovia, cu Președinta Seimului polon, Elżbieta Witek

21 iun. 17:12   Politică
1817 6

Programul vizitei la Varșovia a Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, a continuat cu întrevederea cu Președinta Seimului polon, Elżbieta Witek.

Părțile au discutat despre cooperarea pe subiecte de interes comun, inclusiv pe dimensiunea parlamentară, și despre importanța de a consolida dialogul politic la nivel înalt.

Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul oferit de Republica Polonă, de ani buni, la modernizarea Republicii Moldova, în special la dezvoltarea comunităților locale, și și-a exprimat speranța extinderii acestor programe.

„Polonia este o țară parteneră de încredere pentru Republica Moldova, susținătoare a demersului nostru european, o sursă importantă de stabilitate și de securitate, de creștere economică și modernizare la nivel regional”, a subliniat doamna Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova se află astăzi într-o vizită oficială, la Varșovia, la invitația Președintelui Republicii Polone.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽