X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Sandu s-a întîlnit cu locuitorii satului Sireți. Despre ce au discutat?

27 iul. 2022,, 11:15   Politică
3313 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întîlnit ieri cu locuitorii satului Sireți din raionul Strășeni. Șefa statului a menționat că Sireți este una dintre cele 492 de comunități care vor beneficia de finanțare în cadrul programului „Satul European” – 10 milioane de lei vor fi alocați pentru realizarea proiectului de extindere a sistemului de canalizare din localitate, informează Curentul.

Președinta Maia Sandu a discutat cu oamenii și despre soluțiile la care se lucrează pentru a face față provocărilor cu care se confruntă țara noastră – creșterea prețurilor, criza energetică, seceta și războiul din Ucraina.

Șefa statului a menționat că Guvernul caută căi pentru a sprijini cetățenii și producătorii în această perioadă complicată, inclusiv în sezonul rece care se apropie.


„Pe final de discuție, le-am spus oamenilor că, pentru a rezolva problemele economice și sociale, avem nevoie de solidaritate – doar împreună vom reuși să trecem peste greutăți”, a menționat Președinta Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?