Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Sandu răspunde la întrebarea dacă Gavrilița va pleca sau nu din funcția de premier

29 sep. 2022,, 12:00   Politică
4751 0

Natalia Gavrilița își va păstra funcția în continuare și nu există intenția de a pleca de la conducerea Cabinetului de miniștri. Asigurările au fost date de către președinta țării, Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate din 28 septembrie curent, de la postul Jurnal TV.

Șefa statului a declarat că, Gavrilița rămîne în funcție, însă referitor la membrii Cabinetului de miniștri, Maia Sandu a spus că decizia îi aparține prim-ministrei, în funcție de succesele și evaluările acestora, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Natalia Gavrilița rămîne în funcție, iar colegii ei, în funcție de ce crede dumneaei, în baza capacităților acestora”, a spus Sandu.

Referitor dacă urmează să fie și alte demisii din Guvernul Gavrilița, Maia Sandu afirmă că „toți vorbesc despre remanieri în actualul Cabinet de miniștri, mai cu seamă cei care se vor la guvernare”.

„Cei care sînt în opoziție permanent cer schimbare. Am mai vorbit. Toți care sînt în Guvern muncesc din greu. sînt bine intenționați. Unora le reușește mai bine, altora mai puțin”, a spus Sandu.


Amintim că, cea mai recentă demisie din Guvernul Gavrilița a fost cea a ministrei Mediului, Iuliana Cantaragiu. În spațiul public se vehiculează, dar și se cere demisia ministrului Economiei, Sergiu Gaibu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?