Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sandu, primele declarații după rezultatele preliminare: "Felicitări, Moldova!"

11 iul. 2021,, 23:39   Politică
3296 6

Într-un mesaj publicat acum cîteva minute, președintele Maia Sandu le-a mulțumit celor care au mers azi la vot și "au pus umărul la întărirea democrației în Moldova".

"Sper ca astăzi să fie finalul unei ere grele pentru Moldova, sper ca astăzi să fie sfîrșitul domniei hoților asupra Moldovei. Provocările sunt mari, iar oamenii au nevoie de rezultate. Oamenii trebuie să simtă cît mai curînd beneficiile unui Parlament curat și ale unei guvernări care chiar se preocupă de problemele populației, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a precizat după finalizarea numărării voturilor, va purcede la inițierea formării Guvernului.

Energia de astăzi de la vot trebuie folosită pentru a schimba Moldova și pentru a o transforma într-o țară din care nu doar că nu se mai pleacă, dar în care se și revine. Ca președinte, vreau să lucrez alături de un guvern integru și competent pentru a uni societatea și a pune interesul cetățenilor în centrul eforturilor de guvernare. Pentru că merită!

După ce se vor număra voturile și se vor valida alegerile, vom putea discuta despre pașii constituționali pentru formarea Guvernului.


Felicitări, Moldova!", se mai arată în mesajul Maiei Sandu.

Șefa statului și-a exprimat speranța că va putea colabora cu o majoritate parlamentară formată din oameni onești.

"Sper să pot lucra alături de o majoritate formată din oameni onești pentru a face din ziua votului o sărbătoare a democrației pentru fiecare cetățean", a declarat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?