X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sandu: Moldova trebuie să investească în educație

13 noi. 2020,, 07:05   Politică
5851 5

Moldova trebuie să investească în educație și în tinerii care după studii calitative vor rămîne acasă și vor coontribui frumos la dezvoltarea economiei și a statului.

Declarațiile au fost făcute de candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, în cadrul unui interviu oferit jurnalistului ucrainean Dmitrii Gordon.

”Întotdeauna am crezut că educația este cea mai importantă și eu în diferite Guverne spuneam tuturor că trebuie să ne preocupăn de reforma în educație pentru că asta reprezintă viitorul țării. Iar atunci cînd mi s-a propus să devin ministru al educației, am acceptat pentru că domeniul educației este foarte important pentru un stat”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit candidatului la postul de șef al statului, ideea națională a unui stat ar trebui să fie dezvoltarea domeniului educației, iar principala comoară a unei țări sînt oamenii săi.

Reamintim că în perioada 2013-2016, perioadă în care candidatul PAS a fost Ministru al Educației în Republica Moldova sub pretextul reformei în educație au fost închise 113 de instituții de învățămînt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?