COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Sandu, întrebată dacă victoria obținută de Sheriff Tiraspol este și victoria R.Moldova

29 sep. 14:51   Politică
24732 2

Președintele Maia Sandu a fost solicitată să comenteze victoria obținută de Sheriff Tiraspol în meciul cu Real Madrid și dacă reprezintă aceasta o victorie a Republicii Moldova.

„Felicit echipa pentru acest succes și le urez succes și la jocurile următoare”, a declarat Maia Sandu în cadrul conferinței de presă susținuă împreună cu președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, notează Noi.md cu referire la jurnal.md.

„În rest, în ceea ce ține de rezolvarea conflictului transnistrean este un subiect foarte complicat la care o să lucrăm așa cum am discutat și astăzi cu domnul președinte ( n.r. - Frank-Walter Steinmeier). E un subiect care presupune reiterarea poziției noastre de identificare a unei soluții pașnice, diplomatice și identificarea unei soluții care va rezulta într-un stat funcțional”, a adăugat președintele RM.

Amintim că Sheriff Tiraspol a reuşit aseară o nouă surpriză, uriaşă de data aceasta, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecînd cu toate punctele de pe Stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, după meciul cu liderul din LaLiga, Real Madrid. Sheriff este primul loc în Grupa D după două etape, cu maximum de puncte.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti, antrenorul Realului, a pus eşecul cu Sheriff Tiraspol pe seama ghinionului:

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X