Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Sandu, întîlnire cu Președintele Camerei Superioare a legislativului francez

20 mai. 2022,, 11:39   Politică
1814 0

Șefa statului, Maia Sandu, a mers la Senatul Francez din Paris, unde s-a revăzut cu Gérard Larcher, Președintele Camerei Superioare a legislativului francez.

Cei doi politicieni au discutat despre evoluțiile din regiunea noastră, efectele războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova.

„I-am mulțumit interlocutorului meu pentru ajutorul oferit de Paris pentru gestionarea crizei umanitare a refugiaților și pentru depășirea consecințelor războiului, a inflației și crizei energetice, cu care se confruntă Moldova.

Am vorbit, de asemenea, despre cooperarea bilaterală moldo-franceză, inclusiv la nivel parlamentar, și i-am cerut susținerea Franței pentru parcursul european al țării noastre. Apreciem dialogul constructiv și dinamic pe care-l avem cu instituțiile franceze și ne dorim să-l dezvoltăm în continuare, în interesul cetățenilor noștri”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?