Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Sandu: În relațiile dintre PAS și PPDA au fost situații de răcire

6 dec. 2019,, 10:32   Politică
3457 2

Relația dintre Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Demnitate și Adevăr (PPDA) s-a cam răcit, după ce cîțiva consilieri ai Blocului ACUM au votat pentru candidaturi ale Partidului Socialist și ale Partidului Democrat.

„Au fost niște situații care au condus la o anumită răcire. În anumite raioane, anumiți oameni ai platformei DA au ales să voteze cu PDM și PSRM și astfel Blocul ACUM a rămas fără șansa de a avea acolo președinți de raioane. Am fi putut avea președinți de raioane, dacă toată lumea vota așa cum se votează. – Blocul ACUM rămîne unit? – Așa cum ați văzut în Parlament, fracțiunile conlucrează, au mesaje comune. O să încercăm și în continuare să venim cu poziții comune”, a spus Maia Sandu, transmiteNOI.md cu referire la Tv8.md.

Fosta prim-ministră a mai precizat că consilierii care au votat împotriva Blocului ACUM ar urma să fie dați afară din partid.

„Colegii de la platforma DA au zis că o să-i sancționeze. Adică o să-i elimine pe cei care au trădat. Sperăm să se întîmple acest lucru. Dar e clar că există o anumită supărare între colegii noștri, mai ales la nivel local, din cauza că s-au întîmplat aceste lucruri”, a mai declarat politiciana.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?