Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Sandu îl cheamă în judecată pe Chicu. Ce vrea să obțină?

27 iun. 2020,, 12:59   Politică
4398 7

Lidera PAS, Maia Sandu a depus o cerere de chemare în judecată pe numele prim-ministrului Ion Chicu pentru că ar fi lansat acuzații false împotriva sa. În cererea depusă, lidera PAS cere prejudiciu moral de 100 de mii de lei de la prim-ministrul Ion Chicu.

Documentele și cererea prealabilă de chemare în judecată au fost deja înaintate. În document, Maia Sandu menționează cauza și motivele pentru care a recurs la aceste acțiuni.

Totodată, Maia Sandu spune că pe 15 mai, prim-ministrul Ion Chicu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu acuzații false împotriva sa.

Atunci, Ion Chicu a spus că Maia Sandu, în calitate de prim-ministru al Guvernului ar fi oferit la 5 iulie 2019 răgaz lui Ilan Șor să achite 118 milioane de lei pe care le datora statului și, potrivit lui Ion Chicu, din această cauză Aeroportul Internațional nu a fost restituit statului.

Maia Sandu îi cere premierului să dezmintă aceste informații și să posteze pe pagina sa de facebook dezmințirea, dar totodată să achite și prejudiciul moral de 100 de mii de lei.


Contactat de TV8, Vitalie Dragancea, consilierul în comunicare a premierului Ion Chicu a ne-a comunicat următoarele: „Dacă Maia Sandu vroia să meargă în instanță, se ducea calm, liniștit, cîștiga în instanță și asta era tot. Dna Sandu își face publicitate electorală, din păcate. Suntem o țară democratică și orice om are dreptul să meargă în instanță și să-ți apere drepturile, atunci cînd consideră că i-au fost încălcate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?