COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sandu este pregătită pentru repetarea scenariului belarus

Candidatul la funcția de președinte și fostul prim-ministru al Moldovei, Maia Sandu, a dat un amplu interviu la Euronews. Lidera PAS și-a exprimat opinia cu privire la situația din țară și și-a împărtășit viziunea asupra viitorului.

Repetînd ca pe o mantră fraza despre necesitatea "curățării clasei politice", care, în opinia ei, ar trebui să rezolve problemele Moldovei. Însă ea nu spune de ce acțiuni în această direcție nu au fost întreprinse în timpul aflării ei la guvernare, relatează cenzura.md.

Una dintre cele mai puternice declarații în cadrul interviului a fost avertizarea lui Sandu că "Belarus trebuie să devină un avertisment pentru Moldova".
Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate a subliniat: "Evenimentele din Belarus devin extrem de actuale pentru Moldova. Mesajul din Belarus este că astăzi nu există toleranță pentru cei care mint voința poporului".

Aparent, Maia Sandu încearcă deja scenariul Belarusului. De aici și declarațiile permanente privind fraudarea alegerilor, precum și solicitarea de a nu deschide secții de votare în Rusia.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load