COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sandu, după modificarea Legii Procuraturii: Acțiuni dure vor mai urma

Sandu, după modificarea Legii Procuraturii: Acțiuni dure vor mai urma

Șefa Guvernului a făcut primele comentarii după ce deputații au aprobat modificările propuse de Ministerul Justiției la Legea Procuraturii. Maia Sandu afirmă că este departe momentul în care vom putea răsufla ușurați că avem un procuror general integru, dar ceea ce au făcut deputații a fost un prim pas.

„Votarea în două lecturi a modificărilor la Legea Procuraturii, în formula propusă de Guvern, demonstrează că avem curaj, argumente și motivație să demontăm, cărămidă cu cărămidă, sistemul construit de Plahotniuc în justiție. Concursul CSP a fost oprit. Oamenii vor reformă reală, ei așteaptă de la noi acțiuni dure și azi am livrat prima porție.Vor mai urma”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Prim-ministrul a adăugat că R. Moldova are nevoie de oameni curajoși, care să lupte de partea poporului contra hoțiilor și schemelor și a făcut un apel la potențialii candidați la funcția de procuror general.


„Noi am construit podul pentru un procuror reformator, curajos și integru. Dar acesta trebuie trecut de oameni cu verticalitate din domeniul justiției. Vă rog să aplicați la această funcție”, a îndemnat Maia Sandu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load