COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Sandu, Duda și Zelenski vor avea o vizită de lucru la New York

20 sep. 16:11   Politică
1701 9

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, șeful statului din Polonia, Andrzej Duda, și cel din Ucraina Vladimir Zelenski vor avea o întrevedere la New York, în cadrul vizitei de lucru, unde vor participa la lucrările celei a 76 sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Deși, Președinția Republicii Moldova nu a anunțat agenda și programul președintei Maia Sandu de la New YorK, informația dată se regăsește pe site-ul Administrației Prezidențiale a Poloniei.

Totodată, Președinția Poloniei anunță că, la discuțiile trilaterale a celor trei țări, cu reprezentarea de către șefii statelor, va participa și prim-ministrul Georgiei, Irakli Garibashvili.

La sesiunea ONU va participa și ministru de Externe al Moldovei, Nicu Popescu.

Amintim că, Maia Sandu se va afla în perioada 21-22 septembrie, la New York, SUA, unde va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite. Miercuri, 22 septembrie, Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă – 13:00/20:00, ora Chișinăului).


Precizăm că, ultima întrevedere între Maia Sandu și cei doi președinți ai Poloniei și Ucrainei a avut loc la 27 august, în țara noastră, cu prilejul celor 30 de ani de la obținerea independenții țării noastre.0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X