COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sandu, despre revenirea lui Filat în politică: Este un semnal foarte prost (VIDEO)

Sandu, despre revenirea lui Filat în politică: Este un semnal foarte prost (VIDEO)

Maia Sandu consideră că cei care au furat, au fost implicați în furtul miliardului, ar trebui să stea mai mult timp la închisoare pentru ca alții să nu dorescă să le repete practica, fără a se gîndi la politică.

Declaraţia a fost făcută de Maia Sandu, președintele partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul emisiunii TV „Important” de la TVC-21, transmite NOI.md cu referinţă la point.md.

„M-am opus modului în care a fost examinat cazul Filat, presa nu a avut acces la şedinţe. Acest lucru mereu a stîrnit întrebări cu privire la legalitatea a ceea ce se întîmplă la aceste şedinţe. Dar cînd a fost eliberat, au fost și mai multe întrebări. Și cînd a fost restabilită posibilitatea de a participa la toate acțiunile publice, au existat și multe întrebări.


Dorinţa sa de a reveni în politică nu va fi un gest bun. În primul rînd, cîți bani a întors la bugetul de stat? Și cum au de gînd autorităţile să recupereze aceşti bani? Și în al doilea rînd, cei care au creat aceste condiții ar trebui să răspundă", a declarat Sandu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load