X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sandu, despre revenirea Aeroportului în proprietatea statului: „Felicitări întregii echipe”

23 noi. 2022,, 12:59   Politică
4308 0

Urmare a anunțului că Aeroportul Internațional Chișinău a revenit în proprietatea statului Republica Moldova, șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, prin care felicită întreaga echipă implicată în acest proces.

„Felicit toată echipa implicată în procesul de recuperare a Aeroportului. Gruparea coruptă, care a preluat abuziv Aeroportul în 2013, iar în ultimele luni încearcă să destabilizeze situația din țara noastră, de teamă că va pierde cele furate, a suferit astăzi o înfrângere.

Vom continua să reformăm sectorul justiției pentru a ne asigura că hoții și corupții întorc toate activele furate de la stat și cetățeni, iar oamenii se conving că în Moldova se poate face dreptate”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Până acum, Aeroportul Internațional Chișinău a fost gestionat de Avia Invest, care a luat în concesiune Aeroportul pentru un termen de 49 de ani, iar statul a dat în judecată compania și a cerut anularea contractului de concesionare.

Avia Invest a anunțat că decizia Curții de Apel Chișinău din 23 noiembrie 2022, privind rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chișinău, va fi atacată necondiționat la Curtea Supremă de Justiție.

8
0
2
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?