Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Sandu, despre explozia din Beirut: Regretăm că această tragedie are conexiuni cu ţara noastră

5 aug. 2020,, 14:45   Politică
5881 11

Deputații PAS vor face toate demersurile necesare pentru a afla cum a fost posibilă înregistrarea care a transportat nitratul de amoniu ce a explodat în Beirut, sub pavilion moldovenesc.

Declarația a fost făcută de liderul PAS, Maia Sandu, care a remarcat că opinia publică trebuie să cunoască cine stă în spatele acestor fărădelegi și care sînt soluțiile.

"Sîntem cu gîndul la familiile victimelor şi regretăm că această tragedie are şi conexiuni cu ţara noastră. Cu corupţia din ţara noastră, dacă este să fim mai exacţi. Nava care transporta ilegal substanța explozivă a fost înregistrată sub pavilion moldovenesc. Statul nostru a înregistrat această navă în schimbul mitei și a favorurilor.

Republica Moldova se află de mulți ani în lista neagră din cauza faptului că înregistrează nave ce desfășoară activități ilegale.

Voi solicita deputaților PAS să facă toate demersurile necesare pentru a afla cum a fost posibilă înregistrarea unei astfel de nave sub pavilion moldovenesc, cine stă în spatele acestor fărădelegi și care sînt soluțiile. Corupția ucide. Nu doar aici, în Moldova, dar și în alte părți ale lumii", a comentat Sandu pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?