X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sandu, despre activitatea lui Stoianoglo

30 noi. 2020,, 11:45   Politică
5181 8

Președintele ales Maia Sandu planifică să aibă o discuție cu procurorul general, Alexandru Stoianoglo, imediat după ce va intra în exercițiul mandatului de președinte.

Sandu a menționat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că „nu prea are lucruri bune de spus” desptre activitatea procurorului general, după un an de activitate.

Cu toate acestea, își dorește să afle care este poziția lui Alexandru Stoianoglo în dosarele de rezonanță și cum evoluează ancheta pe aceste cazuri.

„Îmi doresc să am o discuție deja din funcția de președinte ca să înțeleg care sînt argumentele, dacă ele sînt, pentru această lipsă de performanță. Bineînțeles, în contextul activității Consiliului Suprem de Securitate, vom avea discuții foarte serioase, pornind de la cele mai importante dosare de corupție de pe agenda societății și lipsa de progrese. Dar voi vedea care sînt argumentele lui”, a menționat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?