X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Sandu: Cu participarea moldovenilor de peste hotare, putem dezvolta mai rapid țara noastră

22 sep. 2021,, 14:59   Politică
3645 38

Președintele Maia Sandu către diaspora din New York: „Cu participarea concetățenilor stabiliți în diferite țări, putem dezvolta Republica Moldova”.

Chișinău, 22 septembrie 2021 – Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întîlnit în seara zilei de marți cu un grup de cetățeni moldoveni, stabiliți de mai mulți ani la New York. Din cauza situației pandemice, discuția a avut loc în format restrîns.

„Interlocutorii mi-au împărtășit din experiența lor de viață și de activitate în SUA, am discutat și despre planurile lor de reconectare cu Republica Moldova. Am vorbit și despre oportunitățile economice și investiționale ce vor apărea în țară în urma schimbărilor inițiate de noua guvernare de la Chișinău”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului le-a mulțumit concetățenilor noștri de la New York pentru implicarea activă în promovarea schimbărilor de la Chișinău. „Noi contăm pe ei și mai departe. Cu participarea moldovenilor stabiliți în diferite regiuni ale globului, putem dezvolta mai rapid și mai eficient țara noastră. Îmi doresc să transformăm Moldova, astfel încît toți moldovenii stabiliți peste hotare să-și dorească să revină acasă”, a menționat doamna Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?