Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sandu: Cred că am creat impresia unei echipe închise

2 iun. 2020,, 08:45   Politică
4294 10

Lidera partidului PAS, Maia Sandu, a vorbit în cadrul unui interviu în studioul AGORA despre eșecurile din ultima perioadă.

Fosta prim-ministră consideră că una dintre principalele greșeli comise este faptul că nu a reușit să aducă în partid și persoane reprezentante ale mai multor etnii, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Cred că am creat impresia unei echipe închise, care nu e suficient de deschisă, că nu sîntem suficient de diverși. Dacă e să vorbim despre construcția partidului, nu am reușit să ajungem la alte categorii de oameni. Avem puțini reprezentanți ai altor etnii, deși ne-am fi dorit. sîntem siguri că aceste etnii au oameni care își doresc același lucru ca și noi. Nu am reușit să arătăm suficientă deschidere, să fim credibili pentru acești oameni. Nu am reușit să mergem mai departe de identitatea pe care ne-am creat-o. Nu avem o echipă suficient de diversă pe acest aspect”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, lidera PAS recunoaște că și în campanie pentru prezidențiale a comis unele greșeli care i-au afectat rezultatul:

„sînt elemente de eșec acolo. sînt și chestii obiective: fraudare, manipulare, minciuni. Dar au fost și lucruri pe care mi le-am asumat. Nu am fost suficientă de bună la dezbateri. Au fost lucruri pe care nu le-am făcut suficient de bine și asta a avut efect pentru rezultat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?