Sandu, către Ciucă: Am ieșit bine din iarnă inclusiv datorită sprijinului dvs

23 mar. 12:08   Politică
1825 1

Premierul României, Nicolae Ciucă, a ajuns la Chișinău, unde a fost primit de către președintele țării, Maia Sandu.

În cadrul întrevederii, șefa statului i-a mulțumit României pentru suportul acordat într-o perioadă dificilă, prin care trece Moldova.

„Am ieșit bine din iarnă și acest lucru s-a întîmplat inclusiv sprijinului Dvs. Avem subiecte importante pe agendă, pe de o parte încercăm să menținem stabilitate în țară și să oferim siguranță cetățenilor, pe de altă parte încercăm să creștem reziliența economiei, pentru a crește standardele de viață în Republica Moldova și Dvs ne sprijiniți pe toate aceste dimensiuni”, a declarat Maia Sandu.

La rîndul său, premierul României a declarat că a venit să reconfirme sprijinul anunțat pentru Republica Moldova.

„România face demersuri ca în interiorul UE, precum și ceilalți parteneri strategici ai noștri, să continue să acorde atenție și sprijin necesar pentru a putea menține stabilitatea guvernamentală, economică, socială și, de asemenea, vin cu încredere că ceea ce am discutat cu dvs la București, cu dl Recean, azi vom continua să aprofundăm, ceea ce privește sprijinul economic, pe care trebuie să îl acordăm Republicii Moldova, să facem în așa fel încât cetățenii Republicii Moldova să aibă siguranța că își pun încredere în actualul Guvern și actualul Guvern nu face nimic altceva decât să ia măsuri pentru a menține stabilitatea economică și creșterea calității vieții”, a declarat oficialul român.

4
0
0
0
28

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий