X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sandu a spus de ce deputații lui Șor au mers la Moscova

13 sep. 2022,, 08:00   Politică
5477 0

Deputații Partidului „ȘOR” Reghina Apostolova și Petru Jardan nu ar fi mers la Moscova să obţină „gaze ieftine” pentru raionul Orhei sau să ceară anularea interdicţiei impuse la importul fructelor și legumelor din R. Moldova.

„Cei trei deputați au mers la Moscova pentru a vinde ideea că Partidul „ȘOR” poate destabiliza situația în R. Moldova prin intermediul protestelor”, a menționat șefa statului.

Maia Sandu a spus că cei trei deputați au discutat cu președintele Comitetului pentru Relații Internaționale al Dumei de Stat al Federației Ruse, Leonid Sluțki, despre gaze.

„Dar ce, s-au întâlnit cu reprezentanții „Gazprom”? Și câțiva deputați din Adunarea Populară a Găgăuziei au cerut gaze mai ieftine de la Rusia… Au trimis mai multe scrisori, dar nu au obținut nimic. Așa e și cu gazele pentru Orhei”, a punctat Maia Sandu.

Amintim că deputații Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova și Petru Jardan, au anunțat despre efectuarea unei vizite la Moscova, în cadrul căreia „au analizat, împreună cu Leonid Sluțki, posibilitatea dezvoltării relațiilor comercial-economice cu raionul Orhei„.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?