Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Sandu a publicat o poză de pe Aeroportul din Iași

17 mai. 2022,, 15:09   Politică
4446 0

Președintele Maia Sandu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de pe Aeroportul din Iași, cu puțin timp înainte să urce la bordul avionului cu care va merge la Bruxelles.

În poză, șefa statului apare alături de consulul R.Moldova la Iași, Alexei Țurcan.

Menționăm că șefa statului începe astăzi o vizită de cîteva zile la Bruxelles și Paris, în cadrul căreia are preconizate mai multe întîlniri cu oficiali europeni, dar și urmează să țină un discurs în plenul Parlamentului European.

"Sînt în drum spre Bruxelles unde voi avea, azi și mîine, întrevederi cu reprezentanți ai instituțiilor europene și ai statelor membre UE, și voi ține un discurs în plenul Parlamentului European. Voi promova agenda europeană a țării noastre și joi, la Paris, unde voi discuta cu Președintele Emmanuel Macron.

În următoarele săptămîni, mă voi întîlni cu mai mulți oficiali europeni, pentru a obține sprijinul de care țara noastră are nevoie pentru a avansa pe calea euro-integrării. Moldovenii merită un viitor prosper și pașnic, în țara lor, parte a familiei UE", a scris Sandu pe rețelele de socializare.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?