COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în țara noastră, Dereck J. Hogan

26 mai. 16:13   Politică
1684 12

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întreverede cu Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, despre situația politică din țară, criza sanitară și cea economică, dar și despre viitoarele alegeri parlamentare.

„Am mulțumit Statelor Unite ale Americii și domnului Ambasador Hogan pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în depășirea crizei sanitare și pentru contribuția țării sale la platforma COVAX, datorită căreia am primit vaccin pentru cetățenii noștri. Sperăm că vom reuși să ieșim cît mai curînd din această criză”, a spus doamna Maia Sandu.

În cadrul întrevederii, șefa statului a discutat cu Ambasadorul SUA și despre ultimele evoluții politice din țara noastră. „Ne dorim ca toți cetățenii Republicii Moldova să aibă posibilitatea de a-și exprima alegerea liber, corect și transparent, indiferent de locul unde se află”, a subliniat Președintele Maia Sandu.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽