X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ruslan Codreanu dezvăluie cu cît se vînd partidele din Moldova

28 mai. 2021,, 15:01   Politică
5253 0

Fostul primar interimar al capitalei, în prezent, președinte al Partidului Puterea Oamenilor, Ruslan Codreanu, spune că a primit anterior oferte de a prelua conducerea unui partid politc, contra cost.

Codreanu spune că asemenea propuneri au răsunat în perioada campaniei electorale pentru Primăria capitalei, atunci cînd acesta a candidat independent.

„Cînd am mers independent pe Chișinău, am discutat cu mai mulți lideri politici, și atunci au fost propuneri să preiau contra cost o formațiune politică. Eu m refuzat din start astfel de discuții. Dar știu că se vînd partide cu suma de 20 – 25 de mii de euro. Am auzit de cifre și mai mari, probabil depinde și de cîți membri are, dacă are membri VIP. A fost un business, probabil că acum nu mai este, pentru că e mult mai simplu să creezi o formațiune politică”, a menționat Codreanu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Codreanu mai afirmă că mai multe partide din R.Moldova, care nu mai desfășoară nicio activitate de mai mulți ani, trebuie desființate.

„Sînt 53 de partide, multe dintre ele trebuie radiate. Nu participă la alegeri la două scrutine consecutiv - ele trebuie radiate din registru. N-ai putut să formezi o echipă de oameni ca să participi la alegeri, nu te supăra dar trebuie să fii radiat. Și încă un fals că partidele extraparlamentare nou create sînt finanțate din bugetul de stat, nu este adevărat”, a mai menționat Ruslan Codreanu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?