COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7829
Criza energetică stiri: 509

Roșca: Jumătăţile lor de măsuri sînt mai bune decît acțiunile decise ale fostei guvernări criminale

14 aug. 2019,, 13:00   Politică
3310 1

Jumătățile de măsuri ale actualelor autorități moldovenești sînt mai bune decît acțiunile decise ale fostei guvernări criminale.

Această opinie a fost exprimată de cunoscutul politician moldovean, fostul vicepreședinte al Parlamentului și fostul vicepremier, Iurie Roşca.
Într-un interviu exclusiv pentru eNews, el și-a împărtășit opinia cu privire la ceea ce ar trebui să facă forțele de securitate actuale pentru a elibera instituţiile de vestita „moștenire a lui Plahotniuc”.

O astfel de întrebare a fost adresată lui Iurie Roşca, avînd în vedere că, în calitate de viceprim-ministru, anume el a fost responsabil o anumită perioadă de timp de blocul de forţă din Guvern, iar astăzi, una dintre cele mai agreate idei în societatea moldovenească declară că noua guvernare trebuie să se debaraseze în mod activ de „moștenirea lui Plahotniuc”. În primul rînd, organele de drept din Moldova.

În opinia multora, anume acolo, în anii precedenţi, „atmosfera” specifică a atins o concentrare critică, ce împiedică țara să se dezvolte pe o cale normală și civilizată.

„Îmi pare rău, dar nu cred că autoritățile actuale sînt în măsură să ţină cont de sfaturile cuiva dacă acestea nu vin din partea patronilor, a sponsorilor sau coordonatorilor lor direcţi. Pentru a auzi sfaturi, o persoană trebuie să admită mai întîi ideea că nu știe ceva. Dar guvernatorii noștri știu totul chiar și fără indicaţii din partea cuiva. Judecînd după acțiunile lor lente, indecise și neprofesionale, nu face să ne aşteptăm la curățarea structurilor de forţă de slugoii și complicii fostei guvernări. Printre ei nu există niciunul cu spiritul sau mintea puternică. Deci să nu ne înşelăm pe noi înşine. Cu toate acestea, jumătăţile lor de măsuri sînt mai bune decît acțiunile decise ale fostei guvernări criminale”, a spus Iurie Roşca.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X