Transnistria stiri: 1393
Eurovision stiri: 502

Roșca îl numește pe Dumitru Diacov bătrîn vulpoi pervers al politicii moldovenești

19 iun. 2019,, 08:20   Politică
10424 10

Iurie Roșca, fost deputat în parlamentul Republicii Moldova, într-un articol pe pagina sa, în numește pe președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov - bătrîn vulpoi pervers al politicii moldovenești care acum zece ani a cedat partidul său în mîinile lui Plahotniuc.

În articol, acesta spune că a urmărit cu atenție ședința parlamentului de astăzi și a salutat deciziile luate de noua guvernare. Însă a remarcat faptul că cei din coaliția PSRM-ACUM sînt prea eleganți în atitudini față de membrii formațiunii PDM aflați în opoziție.

”Reverențele și generozitatea acestora sînt greu de înțeles. Una din două: ori Plahotniuc și ortacii lui au comis cea mai gravă crimă împotriva poporului care este uzurparea puterii de stat, iar statul nostru a devenit unul captiv (așa cum a stabilit și majoritatea parlamentară în documentul votat chiar la prima ședință), ori odată cu evadarea capului acestei organizații de tip mafiot complicii piticului cu rînjet de bestie au devenit mielușei buni de cocoțat în prezidiu și de partajat funcțiile de conducere în Parlament potrivit principiului proporționalității.

Răbdarea plină de politețe excesivă cu care a fost tolerat să scheaune țîncul de pripas al pocitaniei fugare, Serghei Sîrbu, de cîte ori i-a trăsnit prin cap este una emblematică în acest sens. Tot așa a fost ascultată cu îngăduință solemnă și lecția de moralitate pe care a slobozit-o bătrînul vulpoi pervers al politicii moldovenești Dumitru Diacov, care încă mai este – atenție, ce rușine! – președintele de onoare al PDM. O mai cumplită dezonoare și degradare morală nici că se poate închipui”, a scris Iurie Roșca.

Acesta scrie că în viitorul apropiat Diacov ar putea prelua șefia partidului de la Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?