X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Roșca: "Curatorii occidentali ai lui Sandu ar putea s-o trădeze"

26 feb. 2021,, 12:20   Politică
3525 8

Noul președinte al Moldovei, Maia Sandu, este "Sorosul colectiv", ale cărui acțiuni sînt supravegheate din exterior, în primul rind - din Statele Unite ale Americii, dar curatorii occidentali ai lui Sandu ar putea s-o trădeze.

De această părere este analistul politic, publicistul, ex-vicepremierul guvernului și ex-vicepreședintele Parlamentului Republicii, Iurie Roșca, exprimată în emisia studioului Sputnik Moldova, transmite Noi.md.

El consideră că Maia Sandu a devenit președinte, deoarece oamenii au votat pentru integrarea europeană, adică pentru un mit, pentru o viață "reușită și împlinită", care nu există nici în Europa Occidentală.

Potrivit expertului, cetățenii Moldovei anume așa percep angajamentul lui Sandu față de cursul proeuropean exprimat de mai multe ori, deoarece nu sînt integrați în acea societate, ei judecă doar după posibilitatea de a lucra acolo în locurile de muncă achitate.

"În UE suferă milioane de șomeri, care nu-și pot exprima opinia, pentru că pur și simplu nu sunt lăsați la posturile de televiziune", a adăugat Iurie Roșca.


În opinia politologului, la această etapă Sandu demonstrează un comportament nervos după ce a devenit președinte. Acest lucru este valabil mai ales pentru încercările ei de a ocoli Constituția Moldovei. Roșca nu a exclus că curatorii occidentali ai lui Sandu ar putea s-o trădeze, expunînd-o într-o lumină neavantajoasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?