Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Roșca: Ce este Codul constructorului globalismului sau Marea Resetare

25 ian. 2021,, 13:57   Politică
13396 5

Epidemia Covid-19 este folosită drept catalizator pentru recroirea lumii și instaurarea Noii Ordini Mondiale, o dictatură tehnico-științifică a elitei globale, explică jurnalistul Iurie Roșca în emisiunea sa "Confesiunile unui optimist creștin", din 22 ianuarie, notează Noi.md.

"Este vorba de un mega-proiect cu pretenții universaliste care presupune crearea unei singure umanități ca o entitate unică condusă dintr-un singur centru de comandă", relatează autorul emisiunii.

Iurie Roșca face referire la articolul intitulat "Neo-Feudalism: Marea Resetare nu este nici mare și nici nouă", publicat de technocracy.news.

Acest articol vine din Scoția, o națiune care, în virtutea istoriei sale, pricepe cîte ceva în ceea ce privește șerbii și șerbia. Marea Resetare este doar ultima versiune a planului vechi de 50 de ani ce țintește lichidarea proprietății private și dominația asupra întregii planete.

Marea Resetare este doar ultima versiune a unei largi agende, ce urmărește reordonarea completă a societății globale pînă la sfîrșitul secolului XXI. Înainte de Marea Resetare, de exemplu, Agenda 21 a ONU adoptată de către 178 de guverne la Rio în 1992, care a lua forma unui ”amplu plan de acțiuni ce urmează să fie întreprinse la nivel global, național și local de către organizații din cadrul Sistemlui Națiunilor Unite, Guverne și Grupuri Majore în toate domeniile în care există un impact uman asupra mediului”.


Niște grupuri de interese globale speciale au o anumită viziune asupra faptului cum anume trebuie să arate viitorul tău; la modul ideal, aceste rețele internaționale de putere vor să accepți orbește ca orice aspect al vieții tale să fie controlat de către experți, în cadrul unui sistem cunoscut ca tehnocrație sau conducere către experți (tehnicieni).

Înainte de a aprofunda natura insidioasă a ordinii mondiale a neo-sclaviei, este necesară schițarea unui mic context privind organizația din spatele resetării. Este vorba despre ideea născută de Forumul Economic Mondial (FEM) de la Davos, condus de profesorul Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al FEM, alături de alte organizații globale, cum ar fi Fondul Monetar Internațional (FMI) și ONU, care promovează această inițiativă.

Nu vei deține nimic cu titlu de proprietate

2016 FEM publica un articol ridicol semnat de Ida Auken, care descria un sistem asemănător cu neofeudalismul:

Bine ați venit în anul 2030 ... nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine.

Un sistem în care tu ca persoană nu deții nimic este un sistem în care tot ce ai îți poate poate fi luat oricînd. De fapt, este vorba despre o descriere a unui sistem neo-feudal sau neo-sclavagist.

În sistemele feudale din Europa medievală ( din în secolele V-XV) iobagii, care erau cea mai joasă clasă de oameni dintr-un sistem ierarhic, erau sclavi în multe privințe. Iobagii era țintuiți de un anume pămînt și de moșierii care era priprietarii acestui pămînt, fiind practic lipsiți de orice drepturi.

Un iobag nu se putea căsători, muta în altă parte sau schimba ocupația fără permisiunea stăpînului său. Așadar, țineți cont de toate acestea atunci cînd vi se spune cît de grandioasă va fi resetarea ce urmează.

Să înțelegem Marea Resetare

Și totuși, ce anume este Marea Resetare? Așa cum a explicat Schwab într-un text publicat în iunie 2020:

Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a relansa toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite și pînă la China, trebuie să participe, și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată.

Pe scurt, avem nevoie de o „Mare Resetare” a capitalismului. Există multe motive pentru a urmări o Mare Resetare, dar cel mai urgent este COVID-19.

Cu alte cuvinte, Schwab cere reordonarea completă a vieții pe această planetă. Din haosul generat de reacția guvernelor la Covid-19, Schwab dorește să impună - prin intermediul rețelelor sale de putere, ale elitei adunate în jurul FEM – propria versiune a ordinii. Așa cum scrie acesta:

Criza COVID-19 afectează toate aspectele vieții umane în toate colțurile lumii. Însă tragedia nu trebuie să fie singura sa moștenire. Dimpotrivă, pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră pentru a crea un viitor mai sănătos, mai echitabil și mai prosper.

Avînd în vedere faptul că Marea Resetare este împinsă asupra lumii într-un mod oportunist ca răspuns la Covid-19, este important să subliniem că FEM a fost unul dintre principalii organizatori ai Evenimentului 201. Acest eveniment a avut loc în octombrie 2019 și a simulat sau s-a jucat de-a războiul, fiind vorba de un scenariu în care o pandemie de coronavirus, care a pornit de la niște lilieci, a cuprins întreaga lume.

Traducere de Iurie Roșca

Sursa: technocracy.news

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?