X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Roibu: Ar fi bine ca Chirtoacă să nu mai aibă acces niciodată la guvernare

22 oct. 2020,, 16:59   Politică
7847 6

Unirea Republicii Moldova cu România „costă” bani. Asta a declarat candidatul la funcția de președinte al țării, unionistul Dorin Chirtoacă, care a făcut și niște calcule. Potrivit acestuia, Unirea, care le-ar ușura viața moldovenilor, ar costa bugetul României circa opt miliarde de euro anual.

Solicitat să comenteze aceste declarații, liderul Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu, a declarat pentru Noi.md că pentru a trăi mai bine, moldovenii nu au nevoie de Unire, ci de a-și băga la pușcărie hoții, care le sărăcesc țara.

„Problema decalajului la nivelul de viață dintre R. Moldova și România nu constă în faptul că noi sîntem două state separate, ci în faptul că noi am avut la guvernare politicieni corupți, printre care și Dorin Chirtoacă, care are dosare penale la procuratură pentru corupție inclusiv. Am avut așa politicieni ca Ghimpu, Leancă, Filat, Maia Sandu și mulți alții, care, pe de o parte, furau miliarde din țară, dar, pe de altă parte, ajung să ne spună acum nouă că noi avem nevoie de Unire pentru a trăi mai bine. Noi avem nevoie să punem hoții la pușcărie ca să trăim mai bine, iar din această categorie de hoți face parte și Dorin Chirtoacă”, a declarat Roibu.

Potrivit lui, actualii politicieni ar trebui să se gîndească cu adevărat la interesele cetățenilor, iar celor care au scopuri personale, să le fie interzis accesul la guvernare.

„Ar fi bine ca acest tip de politicieni, cum este Chirtoacă și echipa sa, să nu mai aibă acces niciodată la guvernarea R. Moldova, precum nici orice alt politician care pune la dubii necesitatea păstrării integrității statului moldovenesc. Noi avem nevoie de politicieni responsabili, care fac totul ca țara lor să prospere și să se dezvolte”, a adăugat liderul Mișcării „Urmașii lui Ștefan”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?