Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reprezentantul permanent al Parlamentului R. Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI va fi rechemat

1 feb. 2023,, 14:32   Politică
2582 1

Parlamentul va examina un proiect de hotărîre prin care se propune rechemarea lui Ion Lipciu din funcția de reprezentant al legislativului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a statelor membre ale Comunității Statelor Independente. Raportul pentru această inițiativă legislativă a fost aprobat de membrii Comisiei politică externă și integrare europeană, anunță Serviciul de presă al legislativului.

Potrivit notei informative a proiectului de hotărîre, propunerea a fost făcută în contextul examinării activității reprezentanților permanenți ai Parlamentului Republicii Moldova în organele administrative ale organizațiilor interparlamentare la care legislativul este parte.

Ion Lipciu a fost desemnat reprezentat permanent al Parlamentului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI în anul 2004.

1
1
0
1
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?