X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Replici aprinse la Parlament: Ce nu au putut împărți Violeta Ivanov și Octavian Țîcu

16 aug. 2019,, 11:39   Politică
3731 1

Replici mai puțin diplomatice astăzi în ședința plenară a Parlamentului. Deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu a ținut să-i amintească democratei Violeta Ivanov despre momentul în care a părăsit Partidul Comuniștilor alături de alți 14 colegi.

Afirmația a survenit după ce Ivanov s-a arătat nemulțumită de proiectul incinertării deșeurilor aprobat de Legislativ cu doar o zi înainte.

În calitate de președintă a Comisiei parlamentare pentru mediu, Violeta Ivanov a solicitat întoarcerea proiectului privind incinerarea deșeurilor în comisia de profil pentru a fi supus dezbaterilor și consultărilor publice, argumentînd că o astfel de decizie ar avea urmări negative pentru cetățenii Republicii Moldova.

„Doamna Ivanov vreau să vă spun că cea mai mare încălcare gravă și flagrantă este faptul cum dvs în turma de oi ați trecut de la PCRM la PD, deturnînd votul cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Țîcu.

În apărarea colegei sale a sărit parlamentarul Vladimir Cebotari.


„Stimate dle deputat Octavian Țîcu, care a venit nu știu de la ce formațiune politică și care nu are în spatele lui nici măcar o turmă de oi ca să fie parte a unei echipe - om sau lup singuratic, așa cum vă și comportați. O să vă rog să aveți un pic de respect față de cei care sîntem aici. Noi nu mai vrem să acceptăm să vă bateți Joc de oameni. Aveți puțin respect față de toți noi și față de acest for, dacă nu vă place o persoană sau alta”, a afirmat democratul.

Nici Violeta Ivanov nu a lăsat ca episodul să treacă fără a-i replica ceva lui Octavian Țîcu.

„Nu mă voi coborî la nivelul dvs. pentru a vă da o replică. Acea turmă la acre vă referiți, a considerat 70% din acea fracțiune. Conform statutului unui partid, deciziile se iau cu voturile majorității. Vă invit la o cafea ca să discutăm, nu știu dacă vor ajunge la dvs. aceste chestiuni, dar sînt gata să o fac. Nu sînt specialistă în box, nu voi coborî la nivelul dvs”, a replicat Violeta Ivanov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?