X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Replici acide în Parlament. Opoziția și guvernarea s-au luat la harță

16 iun. 2022,, 17:33   Politică
2511 0

Dezbaterea moțiunii simple asupra activității ministrului Agriculturii, Viorel Gherciu, nu s-a lăsat fără scandal astăzi în Parlament.

În timp ce deputații socialiști l-au acuzat pe ministrul Gherciu de gestionarea defectuoasă a ramurii agricole, reprezentanții majorității parlamentare i-au sărit în apărare.

"Chiar nu m-am pregătit să iau cuvîntul, dar avînd în vedere mizeriile care le spun colegii noștri. Pensia medie a crescut cu 40%, pensia pentru cei mai săraci a crescut cu 50%. Dar să nu uităm de unde au venit banii și cum v-au finanțat și ați tăcut mîlc. Tre să ai obraz tare gros ca să ieși în fața Parlamentului și să învinuiești guvernarea de toate relele", a declarat deputatul PAS Dinu Perciun.

În semn de protest la discursul lui Perciun deputații din opoziție au tropăit.

"Principalii mincinoși sînteți voi, cei care ați promis vremuri bune, dar avem ceea ce avem. A venit dezmățul, sărăcia totală care ați adus-o voi prin lipsă de coerență, prin lipsă de politici", a declarat la rîndul său deputatul socialist Vasile Bolea.


"Lăsați demagogia asta, haideți oleacă de bun simț. Faceți repetiții și vă încadrați în 5 min.", a spus speakerul Igor Grosu în timpul luărilor de cuvînt.

"E o situație cînd e o problemă națională și mondială. Spuneți că veniți cu soluții, noi nu am simțit", a spus deputatul PSRM Radu Mudreac.

"Noi le spunem de fiecare dată că sînt fățarnici și mincinoși. Eu sînt gata să le reaminesc de fiecare dată de la tribuna centrală", a adăugat Grosu.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?