Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Renato Usatîi demisionează din funcția de primar al mun. Bălți

12 iul. 2021,, 15:21   Politică
4311 8

După eșecul de ieri din cadrul alegerilor parlamentare anticipate, liderul Blocului Electoral ”Renato Usatîi” anunță că pleacă în concediu, iar la revenire își va da demisia din funcția de primar al municipiului Bălți.

Anunțul a fost făcut chiar de Renato Usatîi în cadrul unui briefing de presă.

”Nu îmi e rușine în fața locuitorilor din Bălți pentru proiectele care le-am realizat pentru că mi-a plăcut ceea ce făceam. Au încercat să mă lichideze, au început să mă murdărească pentru început trolii lui Filat, după cei a lui Plahotniuc. Le-a fost frică de mine iar din cauza asta am fost atacat din toate părțile. Iată de ce, după tot ce s-a întîmplat ieri am luat decizia de a-mi depune mandatul de primar al mun. Bălți”, a declarat Usatîi.

Totodată acesta spune că începînd de astăzi, acesta pleacă în concediu, iar la revenire își va da demisia.

”Eu nu m-am ținut niciodată de nici o funcție, am mers mereu prin viață cu capul ridicat sus. Eu am lucrat ca în Bălți să aibă loc schimbări. Astăzi, oamenii au crezut în promisiuni, le dau voie acestor politicieni să își arate potențialul lor, iar bălțenii după alegerile anticipate din 21 noiembrie vor putea să își aleagă un alt primar. Nici eu, nici altul din colegii mei nu își vor înainta candidatura”, a mai spus Usatîi.


Totodată acesta a anunță că renunță și la președinția în cadrul Partidului Nostru.

Reamintim că în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie, Blocul Electoral ”Renato Usatîi”, condus de primarul de Bălți a adunat doar 4,10% din preferințele alegătorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?