COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Reguli din spatele cortinei: Ce nu s-a văzut la TV în timpul interviului cu Filat

Reguli din spatele cortinei: Ce nu s-a văzut la TV în timpul interviului cu Filat

Chiar dacă a mai filmat în pușcării, jurnalista Lorena Bogza spune ca a fost o experiență unică și a povestit despre procedura de dinainte de interviu.

„Directorul adjunct al penitenciarului ne-a așteptat la ușă. Mi s-a cerut să las buletinul la intrare, să pun telefonul și portmoneul într-o cutie de păstrare. Am făcut ce mi s-a cerut, am înțeles foarte bine că este vorba despre regulile de intrare în închisoare, iar ele trebuie respectate. Doamna gardian m-a percheziționat, am întins mîinile lateral și am ascultat cuminte indicațiile. Apoi mi-a percheziționat cu atenție geanta, a răsfoit carnețelul. Aveam o sticlă cu apă în geantă, a deschis-o și a mirosit-o i-am spus ca nu e alcool acolo. După ce am trecut acest control minuțios, am fost condusă într-o încăpere, sala de conferințe a penitenciarului, unde a avut loc interviul”, a spus prezentatoarea emisiunii InPROfunzime.

Lorena a împărtășit și impresiile ei despre cel care i-a fost interlocutor de atîtea ori în studioul emisiunii InPROfunzime:


„La final, după emisiune, am reușit sa-l întreb despre condițiile de detenție și cum se simte. Am găsit un Vlad Filat cu riduri mai adînci, palid, cu o privire altfel, care mi-a spus că a suferit și a fost umilit, însă acum este împăcat cu el însuși. Ca interlocutor, însă, l-am găsit pe același Vlad Filat“.

Ex-premierul Vlad Filat se afla în penitenciarul nr. 13 de aproape 4 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load