X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Regretele lui Năstase: Dacă nu ar fi fost ministru, ar fi ajuns primar

11 dec. 2019,, 10:45   Politică
3763 10

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, este de părere că dacă nu ar fi acceptat funcția de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul Maia Sandu avea șanse mai mari să cîștige alegerile pentru șefia capitalei.

„În urma unor discuții avute cu fosta prim-ministră Maia Sandu și cu membrii Blocului ACUM am ales atunci să merg la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pentru că nimeni la acel moment nu a dorit să-și asume funcția de ministru. Alegerea pe care am făcut-o m-a și costat, dacă vedeți dumneavoastră. Dacă nu activam la minister, fără a deconta toate nelegiuirile care s-au produs în țară în acea perioadă, aveam șanse mai mari să câștig alegerile locale”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Natalie Morari” de la TV8.

Amintim că Andrei Năstase a pierdut în turul doi al alegerilor locale din 3 noiembrie, în fața contracandidatului său, Ion Ceban. Candidatul PPDA a obținut 47,61% din voturile alegătorilor, în timp ce candidatul socialiștilor a câștigat alegerile cu 52,39% din voturile cetățenilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?