Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Recreația politică: Cît de bine cunosc deputații prețurile curente ale produselor în Moldova

3 iun. 15:09 (reactualizat 5 iun. 03:48)   Politică
9444

R.Moldova se confruntă în ultimele luni cu un val de scumpiri care i-a făcut pe mulți cetățeni să strîngă cureaua. Prețurile se schimbă de la o zi la alta, iar mersul la cumpărături a devenit un test de rezistență pentru o bună parte a populației.

Situația este cu adevărat dificilă, o recunosc pînă și deputații. Dar, cît de bine sînt familiarizați aceștia cu prețurile curente la unele servicii și produse de primă necesitate, am încercat să aflăm discutînd cu demnitarii.

Cunosc ei care este prețul unui tichet de călătorie în transportul pubic, cît costă litrul de ulei, precum și un kilogram de cartofi, vedeți în reportajul video.

Menționăm că prețul unui bilet de călătorie în transportul public este 2 lei (la troleibuz), 3 lei (la autobuz și microbuz); prețul unui litru de ulei este de 38-39 de lei, iar costul unui kilogram de cartofi este de 9-10 lei; 20 - 22 lei în cazul cartofilor noi.

7

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав