X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Recean și-a amînat vizita la Bruxelles. Care este motivul

20 apr. 2023,, 15:41   Politică
3212 0

Vizita prim-ministrului Republicii Moldova, Dorin Recea, la Bruxelles a fost amînată.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvînt al executivului, Daniel Vodă.

”În contextul amînării programului public al președintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen pentru astăzi și mîine, urmare a unor circumstanțe de familie, a fost convenită contramandarea vizitei la Bruxelles a prim-ministrului Dorin Recean pentru o dată ulterioară”, se arată într-o notă emisă presei.

Deocamdată nu se cunoaște motivul amînării programului public al președintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen,

De menționat că ieri, purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, anunța că prim-ministrul R. Moldova, Dorin Recean, va întreprinde joi, 20 aprilie, o vizită oficială la Bruxelles. Premierul urma să fie însoțit de viceprim-ministrul, șeful diplomației moldovene, Nicu Popescu. Aceasta urma să fie a doua vizită în străinătate a șefului Executivului de la Chișinău, după prima vizită efectuată în martie la București.


La Bruxelles, Dorin Recean urma să aibă întrevederi cu mai mulți oficiali europeni: președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European Roberta Metsola, vicepreședintele Comisiei Europene, șeful diplomației europene Josep Borrell, comisarul european pentru economie Paulo Gentiloni, comisarul pentru justiție Didier Reynders și alți oficiali europeni, a menționat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, după ședința Executivului din 19 aprilie.

2
1
0
1
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?