X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Reacție hazlie, după ce Tauber s-a plîns că Șor nu fost invitat la Dodon

29 aug. 2019,, 17:10   Politică
6147 10

Marina Tauber a fost luată peste picior de deputatul Blocului ACUM, Lilian Carp, după ce s-a arătat nemulțumită că membrii formațiunii condusă de Ilan Șor nu au fost invitați la recepția organizată de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu ocazia Zilei Independenței.

„Noi, politicienii, mai facem anumite declarații, dar atunci cînd declarațiile se fac de dragul declarațiilor... De exemplu, de ce nu a fost chemat Șor la recepția președintelui. Mă scuzați, doamnă (n.r. Marina Tauber), dar toată lumea-l caută.

Cine nu-l așteaptă? Toți îl așteaptă acasă, să vină, să răspundă ce a făcut la BEM și cum a fost devalizat sistemul bancar. Aduceți-l acasă. Cu drag, cu inimă-l așteptăm. Cînd face declarații că nu l-ați chemat și el nu a venit.. Poți să-i fac eu o chemare în viitorul apropiat, de Ziua Limbii Române, pe 31 august. Îl așteptăm în centrul capitalei. Veniți, domnul Șor, acasă că vă așteaptă lumea și nu doar lumea...”, a declarat Lilian Carp.

Amintim că nu este prima dată, cînd între Lilian Carp și Marina Tauber apare un conflict. Cea din urmă a scris și plîngere la poliție pe primul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?