COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacţia Preşedinţiei la zvonurile precum că Gaţcan s-ar afla în instituţie

Reacţia Preşedinţiei la zvonurile precum că Gaţcan s-ar afla în instituţie

Deputatul Ștefan Gațcan nu s-a aflat astăzi în clădirea Președinției, cum fals au afirmat deputații care au organizat show-ul din fața instituției.

Despre aceasta se arată într-un comunicat de presă, publicat de Carmena Lupei, șefa serviciului de presă a instituției prezidențiale.

"Ceea ce fac deputații din partidele oligarhice Pro Moldova și Șor nu este nimic altceva decât o acțiune disperată prin care doresc să mute atenția opiniei publice de la acuzații extrem de grave care planează asupra lor privind coruperea unui număr mare de deputați din Parlamentul Republicii Moldova. Condamnăm ferm acțiunile de presiune și șantaj pe care grupările oligarhice le exercită asupra deputaților din mai multe partide. Președinția face apel la instituțiile statului să ia act de ceea ce se întâmplă în această perioadă în Parlamentul Republicii Moldova, să-și facă datoria pentru a asigura desfășurarea în cele mai bune condiții a activității acestei importante instituții a statului”, se mai arată în comunicatul de presă.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load