X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Reacția PAS la acuzațiile PSRM

26 feb. 2021,, 15:54   Politică
2503 4

După ce deputatul PSRM, Petru Burduja a declarat în cadrul unui briefing de presă că deputații PAS au blocat timp de două luni investițiile în modernizarea infrastructurii satelor și orașelor din țară pentru anul 2021, deputata PAS, Viorica Roșca a venit cu o reacție în acest sens.

Solicitată de tv8.md, aceasta a declarat că „modul în care a fost adoptat Bugetul de Stat 2021, în special repartizarea pe criterii politice a banilor publici prin Anexa 7, demonstrează prioritățile electorale ale majorității parlamentare și nicidecum grija față de cetățeni”.

„ Am solicitat suspendarea și controlul constituționalității legii cu privire la Bugetul de Stat 2021 în partea ce ține de Anexa 7 pentru a readuce echitatea socială în raport cu cetățenii Republicii Moldova și a oferi tuturor autorităților locale din țară condiții de finanțare egale”, a declarat Viorica Roșca.

Aleasa poporului a explicat că în localitățile unde au fost repartizate mijloacele financiare sînt deja inițiate acțiuni de propagandă electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?