Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Reacția Partidului Șor, după ce Platforma DA a cerut scoaterea acestuia în afara legii

30 mar. 2021,, 16:07   Politică
2784 1

Membrii Partidului Șor au venit cu o reacție după ce Platforma DA a cerut astăzi scoaterea în afara legii a formațiunii Șor.

Asistăm la un atac concertat, prin care se încearcă împiedicarea Partidului „ȘOR” de a participa la alegeri. Oponenții noștri sînt deranjați de faptul că, în pofida criticilor și denigrărilor constante, ne bucurăm de popularitate în rîndul alegătorilor, iar toate sondajele ne plasează pe locul trei la capitolul încredere în societate, se arată în declarația Partidului Șor, transmite știri.md.

"Este o absurditate juridică de dimensiuni uriașe. Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un partid politic să fie scos în afara legii, în baza unor insinuări și supoziții, fără să existe probe concludente care să-l încrimineze și fără o decizie definitivă a instanței de judecată.

Este o acțiune abuzivă, care încalcă flagrant dreptul oamenilor la asociere, dreptul la alegere și libertatea de opinie și atentează la principiul reprezentativității și pluripartitismului", se mai spune în declarație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?