X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Reacția lui Sandu la ”supărarea” lui Chirtoacă

10 iul. 2018,, 09:37   Politică
3861 5

Liderul Partidului ”Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, care a fost și membră PLDM a reacționat la indignarea fostului primar de Chișinău Dorin Chirtoacă, transmite Noi.md

Cel din urmă i-a acuzat pe liderii opoziției că nu i-au permis să susțină discursuri în timpul protestelor organizate în ultima perioadă în Capitală.

În replică, Sandu susține că Chirtoacă ar trebui să înțeleagă un singur lucru – protestele organizate în capitală nu sînt potrivite pentru a verifica dacă lumea îl place sau nu pe Dorin Chirtoacă.

”Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă faptul că nu este momentul ca acesta să verifice dacă lumea îl iubește sau nu. Dar dacă el vrea să iasă și să vadă cîtă lume o să-l susțină sau cîți o să-l trimită acasă, nu este locul și nici momentul potrivit”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii ”Politica” de la postul de televiziune TV8.

Amintim că, Chirtoacă, a spus în cadrul unei emisiuni televizate că liderii de opoziție Maia Sandu și Andrei Năstase nu i-au permis să susțină discursuri în timpul protestelor. Mai mult, el a spus că cei doi nu vor să discute cu el formarea unui bloc comun alături de liberali.


Actualmente, fostul edil al capitalei este învinuit în două dosare penale: unul pentru trafic de influență și corupție privind problema „parcărilor cu plată din Chișinău” - caz pe care azi a avut loc ședință de judecată, și altul pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu în legătură cu faptul că „ar fi împărțit” milioane de lei din bugetul municipal, cauzînd un prejudiciu de proporții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?