X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Reacția lui Dodon, după ce a fost înregistrat în cursa electorală

29 sep. 2020,, 13:15   Politică
2690 4

Igor Dodon a fost înregistrat oficial în calitate de candidat pentru alegerile prezidențiale. Dodon spune că pe data de 2 octombrie va da startul campaniei electorale. Potrivit CEC, Igor Dodon va figura cu nr.4 în buletinul de vot.

Președintele spune că pentru el intrarea în campania electorală nu va modifica semnificativ regimul de activitate pe care l-a avut până acum.

„În aceste alegeri, eu voi continua să le explic oamenilor care sunt problemele țării, care sunt soluțiile pe care le-am aplicat, ce rezultate am dobândit, ce nemulțumiri încă mă frământă, ca șef de stat, ce planuri și speranțe am pentru viitorul Moldovei.

Vă anunț că pentru întreaga durată a turului I, nu voi participa la dezbaterile televizate, fiindcă prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Le voi lăsa concurenților electorali prilejul să vorbească ce vor și cum vor la televizor. Eu unul voi vorbi în sate, în orașe, la întreprinderi, în piețe și străzi. Voi fi printre cetățeni. Le voi da asigurarea că în persoana mea vor găsi în continuare încredere, echilibru, caracter și responsabilitate și că vom depăși și pandemia, și consecințele secetei, și alte nevoi care s-au abătut asupra noastră în această perioadă.

Să fie într-un ceas bun aceste alegeri pentru Moldova. Iar eu voi demonstra că țara poate fi condusă eficient și în vremuri grele, și, mai ales, în vremuri bune, care numaidecât vor veni pentru noi toți după drama pandemiei și a secetei. Am încredere în poporul Moldovei și am încredere în puterile mele de a face țara noastră mai bogată și mai frumoasă”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.


Amintim că, numărul 1 în buletinul de vot este Renato Usatîi, urmat de Andrei Năstase și Tudor Deliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?