X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reacția lui Cavcaliuc după ce a fost dat în căutare internațională

1 sep. 2021,, 14:54   Politică
3240 5

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție după ce a fost dat în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Într-un video pe o rețea de socializare, Cavcaliuc menționează că această informație reprezintă "un show și circ de 2 bani" din partea Procuraturii Generale.

"Procuratura continuă circul la comanda politicienilor cărora le sîntem incomozi, atît eu, cît și echipa PACE. Înainte să plec în deplasare în Marea Britanie eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu al companiei unde activez. Cu toate acestea Procuratura continuă să facă show și circ de 2 bani doar pentru a mă ponegri", a declarat Cavcaliuc.

Totodată, liderul PACE a subliniat că astăzi a primit un mesaj de la un angajat din cadrul Procuraturii Sîngerei în care se menționează că această informație are scopul de-al defăima.

"În mesaj era scris: dle Cavcaliuc toată această informație din presă este o minciună. Procurorul care duce cazul este șantajată de șefii ei și de politicieni a trimis o interpelare pentru localizarea dvs avînd un plan bine pus la punct pentru defăimarea dvs. Doar să anunțe că sînteți căutat prin Interpol, fără să anunțe localizarea. Tot persoana respectivă m-a informat că Procuraturii i-a venit un răspuns de la Interpol și sînt agitați toți cei din Procuratură că nu le-a mers planul de a mă ponegri pe mine și pentru a arăta că sînt în căutare," a mai declarat Cavcaliuc.


Amintim că Veaceslav Platon, dar și ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, au fost dați în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?