COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7669

Reacția lui Cavcaliuc după ce a fost dat în căutare internațională

1 sep. 14:54   Politică
1950 5

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție după ce a fost dat în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Într-un video pe o rețea de socializare, Cavcaliuc menționează că această informație reprezintă "un show și circ de 2 bani" din partea Procuraturii Generale.

"Procuratura continuă circul la comanda politicienilor cărora le sîntem incomozi, atît eu, cît și echipa PACE. Înainte să plec în deplasare în Marea Britanie eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu al companiei unde activez. Cu toate acestea Procuratura continuă să facă show și circ de 2 bani doar pentru a mă ponegri", a declarat Cavcaliuc.

Totodată, liderul PACE a subliniat că astăzi a primit un mesaj de la un angajat din cadrul Procuraturii Sîngerei în care se menționează că această informație are scopul de-al defăima.

"În mesaj era scris: dle Cavcaliuc toată această informație din presă este o minciună. Procurorul care duce cazul este șantajată de șefii ei și de politicieni a trimis o interpelare pentru localizarea dvs avînd un plan bine pus la punct pentru defăimarea dvs. Doar să anunțe că sînteți căutat prin Interpol, fără să anunțe localizarea. Tot persoana respectivă m-a informat că Procuraturii i-a venit un răspuns de la Interpol și sînt agitați toți cei din Procuratură că nu le-a mers planul de a mă ponegri pe mine și pentru a arăta că sînt în căutare," a mai declarat Cavcaliuc.


Amintim că Veaceslav Platon, dar și ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, au fost dați în căutare internațională prin intermediul Interpol de către autoritățile de la Chișinău.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽