Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Reacția Guvernului, după ce socialiștii au acuzat autoritățile că luptă cu opoziția

25 mai. 06:20   Politică
2301

"Autoritățile luptă împotriva corupției, dar nu împotriva opoziției". Este reacția Guvernului, după ce socialiștii au acuzat guvernarea că încearcă să distragă atenția societății de la adevăratele probleme ale țării prin perchezițiile desfășurate la domiciliul lui Igor Dodon.

Anastasia Taburceanu, purtătorul de cuvînt al premierului, Natalia Gavrilița, ne-a spus că singura preocupare a Guvernului în prezent este elaborarea și implementarea politicilor ce vor crește veniturile populației. Aceasta a precizat că una dintre acțiuni este lupta împotriva corupției, pe care opoziția o percepe drept o luptă împotriva lor.

Asta după ce, conducerea PSRM a calificat perchezițiile desfăşurate la domiciliul fostul preşedintele al ţării, Igor Dodon, drept un show ieftin pentru a distrage atenţia oamenilor de la problemele reale ale ţării şi pentru a intimida opoziţia.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав