X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Reacția Guvernului, după ce Ceban a spus că îl va acționa în judecată

28 oct. 2022,, 13:15   Politică
4208 1

„Îi sugerăm să mai asculte o dată declarațiile doamnei premier”. Asta au declarat pentru NM, reprezentanții Guvernului, după ce edilul a anunțat că va depune o cerere prealabilă de chemare în judecată a premierului Natalia Gavriliță, dar și a Ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco.

„Domnul Ceban din realitatea lui paralelă vrea să o dea pe doamna prim-ministră în judecată pentru ceva ce dumneaei nu a spus. Doamna Gavrilița a spus că pe lista persoanelor sancționate sînt menționați și cei care au beneficiat de ajutor financiar ilegal în timpul campaniilor electorale – ajutor care de fapt fură votul oferit al cetățenilor, Igor Dodon și Mișcarea de Alternativă Națională. Ceban susține altceva, deci îi sugerăm să mai asculte o dată declarațiile doamnei premier”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Guvernului, Anastasia Taburcean.

Amintim că astăzi, 28 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că va depune o cerere prealabilă de chemare în judecată a premierului Natalia Gavriliță, dar și a Ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Edilul susține că prim-ministra a lansat o informație falsă despre faptul că el ar fi în lista persoanelor supuse sancțiunilor de către SUA.

În seara de 26 octombrie, premierul Natalia Gavrilița a remarcat că Igor Dodon și formațiunea condusă de Ion Ceban sînt menționate în comunicatul guvernului american, nu că ar fi vizați de măsurile punitive.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?