X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Răspunsul lui Dorin Recean la acuzațiile aduse de Șor

5 oct. 2022,, 11:00   Politică
2615 0

Consilierul prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, Dorin Recean, declară că nu posedă „proprietăți, conturi, bani sau alte comori ascunse decît cele declarate oficial”, reacție care vine în contextul în care deputatul fugar Ilan Șor, prin intermediul unui comunicat emis pe pagina Partidului cu același nume, l-a acuzat pe Dorin Recean că ar deține „7 milioane de euro și dolari sau echivalentul a 150 de milioane de lei” nedeclarați în „două dintre conturile din străinătate”.

"Șirul de știri false din ultimele zile continuă și astăzi. (...) Solicit organelor abilitate să verifice informația apărută public. În așa fel vom spulbera ultimele dubii că avem de a face cu niște penali deja disperați. Cetățeanul Șor a participat activ la prădarea țării de un miliard și se află în căutare internațională. El trebuie sa întoarcă banii pe care i-a furat de la cetățeni! Acești bani vor fi suficienți pentru a rezolva problema compensațiilor și suplimentului la pensie pentru următorii ani. Plus, cu aceste resurse poate fi integral dezvoltat Institutul Oncologic - unde se tratează mame si copii. Nimic nu-l poate salva de la răspundere. Este subiectul legislației penale a Republicii Moldova și a celei internaționale. Simte că lațul se strînge. Ilan Șor, întoarce banii furați și vino acasă și ispășește-ți pedeapsa", a scris Dorin Recean pe pagina sa de Facebook, notează replicamedia.md.

Deputatul fugar Ilan Șor l-a acuzat pe consilierul prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, Dorin Recean, că ar deține „șapte milioane de euro și dolari sau echivalentul a 150 de milioane de lei” nedeclarați în „două dintre conturile din străinătate”, dar și „mai multe conturi în țară și peste hotare, inclusiv în SUA, Marea Britanie, Austria, Lituania și România.”

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?