X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

R. Moldova și Marea Britanie vor avansa cooperarea în mai multe domenii

30 aug. 2022,, 17:00   Politică
2865 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu deputații Mihail Popșoi și Radu Marian s-au întîlnit cu un grup de politicieni și oameni de afaceri din Marea Britanie, transmite politics.md.

Delegația a fost condusă de Lordul Daniel Hannan, membru al Camerei Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, consilier al Comitetului pentru Comerț.

Direcția comunicare și relații publice a Legislativului a relatat că discuțiile s-au referit la consecințele războiului din Ucraina pentru Republica Moldova, dar și la măsurile întreprinse de autorități pentru a diminua impactul lor.

În context, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exprimat recunoștința față de poporul britanic pentru solidaritatea manifestată în această perioadă grea, dar și pentru sprijinul acordat Moldovei de-a lungul anilor.

Oficialii au convenit să avanseze cooperarea în domenii precum cel economic, al protecției mediului și cel energetic, dezvoltarea energiei regenerabile, combaterea propagandei și a știrilor false și nu în ultimul rînd atragerea investițiilor în țara noastră, informează un comunicat de presă al Legislativului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?